Schermafbeelding 2021 09 07 om 15 22 45

AI Academy Voka

Dit najaar start de derde reeks van de AI Academy, een samenwerking tussen Howest en Voka West-Vlaanderen.

AI Academy

Na twee succesvolle reeksen van de AI Academy is de honger naar kennis van artificiële intelligentie (AI) nog steeds groot. Nieuwe toepassingen ontwikkelen zich in razendsnel tempo en heel wat ondernemingen mochten al de voordelen ervaren van AI-gedreven processen, producten en diensten.

In deze reeks seminaries, waarvoor u afzonderlijk kan inschrijven, bieden we u opnieuw inzichten door topsprekers, inspireren we met toepassingen en vertellen we de verhalen achter de implementatie van AI in diverse ondernemingen. Verhalen door en voor ondernemers! Bovendien krijgt u de kans uw netwerk uit te bouwen en in contact te komen met ondernemers die, net als u, kritisch kijken naar de waarde die AI voor hun onderneming kan betekenen.

Lerend Netwerk AI Academy

Nieuw dit jaar is het Lerend Netwerk AI Academy, een groep van ondernemers die leiden, volgen, zoeken. In dit Lerend Netwerk gaan we dieper in op AI-toepassingen, van idee tot implementatie en evaluatie. U brengt de thema’s aan, wij zorgen voor kennis en ervaringsuitwisseling. Voor meer info kunt u hier terecht of kunt u contact opnemen met Soraya Van Cauwenberghe.

Kick-off

AI Academy kick-off: Overal AI en toch blijven robots dom

We starten dit jaar met een gratis kick-off op donderdag 16 september 2021.

Wat kunt u verwachten? Een gratis keynote door Geertrui Mieke De Ketelaere, een boek, getuigenissen en matchmaking met AI-aanbieders: dat is de kick-off van AI Academy, editie 3.