Kortrijk Open Call Landscape Animated HR 10

WONDER 2024 open oproep

Van 17 oktober tot 3 november 2024 verlegt WONDER in de Kortrijkse binnenstad de grenzen van je verbeelding. We willen dat zowel jong creatief geweld als gevestigde waarden uit alle windrichtingen en disciplines - van design tot kunst – er hun visie neerzetten op een betere toekomst.

We nemen bezoekers mee langs een gratis parcours van bijzondere plekken, met verbluffende exposities, installaties en events die de zintuigen in vervoering brengen, en de toekomst binnentrekken!

Ook jij kan hier in 2024 aan deelnemen! Dien nu jouw WONDER voorstel in en presenteer aan meer dan 15.000 bezoekers.

Dien je werk in als

Creative

Ben je een ontwerper/kunstenaar/collectief die werk of een project wil presenteren? Een creatieve burger die kinderen wil betrekken rond kunstbeleving? Een digital artist die een plaats of partner zoekt om een installatie te tonen of uit te werken? Een student die een workshop voor scholen wil uitrollen?

Organisatie/handelszaak

Ben je een galerie die een expo voor WONDER wil opzetten? Een middelbare school die een circulair ontwerpproject wil presenteren? Een artistieke organisatie die een internationale kunstenaar wil uitnodigen? Een handelszaak die zijn deuren opent voor muzikale interventies? Een café dat een creatieve chef vrij spel geeft?

Bedrijf

Wil je je producten/diensten op een creatieve manier presenteren aan een breed publiek van scholen/architecten/ontwerpers ... Wil je presenteren hoe jullie de toekomst zien op vlak van duurzaamheid? Wil je een event opzetten in een inspirerende setting? Of wil je je bedrijf linken aan een positief, jong en toekomstgericht verhaal? Wil je mee je schouders zetten onder een initiatief van jonge ontwerpers of kunstenaars?

MASTER WONDER LANDSCAPE 10