200812 CDK TONSURTON 004

Commerce Design Kortrijk Award 2022

Met de Commerce Design Kortrijk Award zetten Stad Kortrijk en Designregio Kortrijk creatieve en innovatieve handelszaken én ontwerpers in de kijker. Voor de 2e editie werden 15 zaken geselecteerd.

Breng nu je stem uit op je favoriet project!

Op dinsdag 25 oktober wordt de publiekswinnaar bekend gemaakt.

“Commerce Design” is een award-programma dat werd ontwikkeld in Montréal, een van de partnersteden van de stad Kortrijk in het UNESCO-netwerk en nu voor de tweede keer wordt georganiseerd in Kortrijk.

Met Commerce Design Kortrijk willen we aantonen dat designgerichte of commerciële aanpassingen aan handelszaken niet alleen een positieve invloed hebben op de zaak zelf, maar ook op de hele buurt en zelfs stad en streek.

Die inspanningen willen we belonen en onze groot-Kortrijkse creatieve en innovatieve handelszaken én ontwerpers in de kijker plaatsen.

Breng je stem uit!

15 handelszaken werden door de jury geselecteerd om deel te nemen aan de Commerce Design Kortrijk Award wedstrijd. Zij maken nu kans op de Jury Grand Prize en de Public Choice Award. Deze publieksprijs wordt uitgereikt aan het project dat de meeste stemmen kan binnenhalen tussen 29 september en 20 oktober. Hieronder kan je klikken op een handelaar voor meer info en foto's. Van daaruit kan je dan je stem uitbrengen op jouw favoriet project!

Ezgif com gif maker 7

Jury

IMG 5259

Onze deskundige jury heeft een selectie gemaakt uit de vele inzendingen. Op 25 oktober reiken zij de Jury Grand Prizes uit aan de winnaars. De leden van de jury:

Marjorie Heuskin, Assistante de Projets, Ideta - Partner Design IN

Thomas Chuzeville, Responsible Design & Innovation, Lille Design - Partner Design IN

Leonie Van Damme, Design Director Interior, We Want More

Jacinthe De Guire,Commissaire au design, Bureau du Design, Montréal

Marie-Amélie Cnockaert, Urban Designer

Mathieu Desmet, Stadsarchitect, Stad Kortrijk

Schermafbeelding 2022 09 29 om 09 11 19