ON Tketen Banner2

ONTketen lanceert een open call naar ontwerptalent om samen een duurzame en biogebaseerde toekomst vorm te geven. Geselecteerde ontwerpers krijgen de kans om technologie en lokale reststromen in te zetten samen met de maakindustrie.

Livable Platform zorgt voor project begeleiding waarbij de werknemers van Pro Natura bij het volledige creatieproces betrokken worden. Van het maaien tot het drogen van bruikbare vezels, we exploreren restromen en gaan aan de slag in het lab.

WAAROM?
ONTketen gaat aan de slag met de arbeiders van sociale economiebedrijf Pro Natura. Groenonderhoud is een activiteit waarbij veel ‘groenafval’ ontstaat. Samen met onze technologie partner Circular Matters onderzoeken we deze reststromen als basis voor biobased toepassingen als alternatief voor synthetische kunststoffen/ (varianten).

OPEN OPROEP
Ben jij een (product)ontwerper die graag nieuwe materialen ontdekt en die vlot samenwerkt met een opdrachtgever? Wil je via je ontwerpen een positieve impact maken op mens en leefmilieu? Aarzel dan niet om je aan te melden. De oproep is gericht op jonge ontwerpers met professionele ervaring

De deadline voor aanmelding is 2 mei 2021 om 23:59 uur.
Interesse? Stuur dan je motivatie, biografie & portfolio naar ontketen@livable.world!