LZSB Outdoor Office D Ay 31

#OutdoorOfficeDay op 13 juni 2024

🌿 Doe mee met #OutdoorOfficeDay op 13 juni 2024! Op donderdag 13 juni doen mensen van over de hele wereld mee aan de Outdoor Office Day. Ook wij nodigen iedereen uit om dan een deel of de hele dag het stadsgroen bij jou in de buurt als ‘werkplek’ te gaan gebruiken!

Het Nelson Mandelapark, daar kan je op 13 juni de hele werkdag terecht!

Neem jij ook je werk mee naar het groen? Want als de zon schijnt, waarom zou je dan binnen blijven? Sluit je aan bij ons in het Nelson Mandelapark, waar we zorgen voor een inspirerende werkplek, stimulerende achtergrondmuziek, schaduwplekken, koffie en een verfrissend traktaat. Of je nu thuis werkt, een zelfstandige ondernemer bent of een leidinggevende bij een groot bedrijf, #OutdoorOfficeDay is voor iedereen. Plan een vergadering, brainstormsessie, of iets anders, en ervaar zelf hoe werken in de buitenlucht je productiviteit en creativiteit kan verhogen.

Neem zeker deel aan Outdoor Office Day, kom gerust langs en vergeet niet om foto’s te delen met de hashtags #OutdoorOfficeDayKortrijk en #OutdoorOfficeDay. Als je ook een affiche wilt ophangen in jouw kantoor of wilt communiceren over het initiatief, kun je contact opnemen via het e-mailadres lise@designregio-kortrijk.be.

Nu hopen voor mooi weer!

Tot de 13e!

LZSB SECRET MORNING DIP JUNI 2023 21LZSB Outdoor Office D Ay 8LZSB Outdoor Office D Ay 3LZSB Outdoor Office D Ay 31