IMG 3361

Jouw ontwerp in een shop in Mons? Het kan!

Tijdens de eindejaarsperiode kregen Waalse en Noord-Franse ontwerpers de mogelijkheid om hun producten te showen in Kortrijkse handelszaken. Straks krijgen ook Vlaamse designers de kans om hun creativiteit te tonen in Mons. Interesse?

POP IN STORE geeft de mogelijkheid aan creatieve ontwerpers om een tijdelijke alternatieve verkoopruimte aan te bieden in een regio die hen vreemd is. Op die manier kunnen ze een andere markt uittesten. Zo waren in het najaar van 2021 vier Waalse en Noord-Franse ontwerpers actief in Kortrijkse handelszaken.

Bij Malmo kon je de sfeervolle zelfgemaakte kaarsen in retro servies van de Doornikse “Les petites choses de” terugvinden. OBIN bood de creatieve en stijlvolle juwelen aan van de Noord-Franse Floriane Leblong. Bij TWEE kon je binnenwandelen voor de kleurrijke en speelse keramiek creaties van Caroline Prévost uit Roubaix. En Lyse Lecrit uit Doornik werkte samen met Stories About om haar kaarsen, zeephouders, tasjes en andere ideale geschenken te etaleren.

Nu krijgen designers uit onze regio de mogelijkheid om Mons te veroveren.
Het gaat hier bij voorkeur om ontwerpers die zelf producten hebben en ze verkopen.
Wie zich inschrijft, komt in onze database terecht.
Vervolgens stellen we jou voor als je het gepaste profiel hebt voor een bepaalde pop-up, corner shop of designermarkt.

IMG 3449IMG 3503IMG 3274IMG 3327IMG 3049IMG 2953IMG 3113IMG 3163