D4 E1volledige groep hendrik 1 676x473 1

Oproep Make ability

Aan alle Makers

De kick-off van het MakeAbility project van Design For (Every)One en BUDA::lab komt dichterbij. Bij het MakeAbility project linken we mensen met een specifieke hulpvraag uit het H. Hart (en hun buddy) met makers van het Budalab en studenten ergotherapie. Ben je iemand die graag wil leren 3D printen, creatieve oplossingen zoekt, mensen helpt? Dan nodigen we jou graag uit op dinsdag 18 februari om 18h in het BUDA::lab in Kortrijk. Bekijk hier alvast het resultaat van vorig jaar.

We starten de avond met enkele inspirerende anekdotes uit 10 jaar Design For (Every)One door Lieven De Couvreur. Daarna geven we nog een toelichting hoe het project dit jaar praktisch zal verlopen.

In het tweede deel van de avond stellen onze studenten ergotherapie de ontwerpvraag van de cliënten aan jullie voor kan er al gebrainstormd worden over mogelijke oplossingen. We sluiten de avond af met een drankje en een gezellige babbel. Jullie kunnen zich dan ook vrijblijvend inschrijven op de projecten die jullie interesseren. Graag gratis inschrijven voor de kick-off avond via deze link: https://bit.ly/2NJCFT3

Maandag en/of dinsdag 24-25 februari worden de cliënten s’avonds uitgenodigd in het BUDA::lab om de makers te ontmoeten. Dit wordt vast een interessante avond waar jullie samen kunnen ontwerpen en prototypen. Meer info hierover op de Kick-off.

“We can’t help everyone, but everyone can help someone.”