Wever & Ducré

Wever & Ducré staat voor trendy verlichting die er niet alleen goed uitziet, maar ook op alle innerlijke waarden scoort.

Onze passie ligt in het creëren van architecturale en decoratieve armaturen met originele designs, kleuren, materialen en texturen.
Onze aanpak? We bundelen onze werklust, vertrouwen en enthousiasme, en voegen daar een flinke dosis durf en creativiteit aan toe.
Het resultaat is een collectie die niet alleen hedendaags is, maar ook betaalbaar en eenvoudig te installeren.

Wie inspireert ons? Mensen zoals jij! Zij die dezelfde fascinatie voor prachtige ontwerpen delen en die waarde hechten aan zowel design als een hoogwaardige afwerking.

From Belgium with love!

Product that you need to know about: ons STREX tracksysteem. Kamers gelijkmatig verlichten, accenten aanbrengen of voor enig sfeerlicht zorgen – dat is allemaal probleemloos mogelijk met het 48 Volt-systeem. Het combineert elegant design met functionaliteit en is volledig aanpasbaar. Klik de gewenste inset in de track en je bent vertrokken.

Collaboration that should catch your eye: De Koolputten, een voormalig steenkoolfamiliebedrijf in Waasland, Oost-Vlaanderen, werd omgetoverd tot een veelzijdige vrijetijds- en business hotspot door GMF Architecten. De gekozen WIRO- en RAY-armaturen, in combinatie met warme materialen zoals hout en natuursteen, zorgen voor een bijzonder warm gevoel en brengen lichtheid in de architectuur.

"We are amazed by the wonders of the world and look forward to be wondered by meeting new like-minded people"

Contact details

visit website

Bezoek de showroom

Onze deuren staan voor je open. We verwelkomen je graag om ons en onze producten te leren kennen. Boek hier je bezoek.
visit showroom

Contact

Gallery

WONDER CLUB is a collective of design-minded companies, here to wonder you, powered by Designregio Kortrijk.
Volg ons op Instagram