Umbrosa

Bij Umbrosa, waar vakmanschap en esthetiek naadloos samenkomen, zijn we trots op het produceren van 's werelds mooiste en meest duurzame parasols. Wat Umbrosa echt uniek maakt, is ons gedurfde en toch toegankelijke en speelse ontwerp, gecreëerd in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers die een geheel nieuwe dimensie aan het begrip "parasol" geven.

Ze streven ernaar om iedereen kennis te laten maken met het Umbrosa-merk en voorzien architecten en ontwerpers van de benodigde tools om hun klanten verliefd te laten worden op ons merk!

Product that you need to know about: Binnenkort komt de VERSA PX uit. PX staat voor “Personal Experience”, je hebt de vrijheid om je eigen parasol samen te stellen volgens jouw persoonlijke smaak.

Collaboration that should catch your eye: De speelse dieprode parasols in de tuin en bij het zwembad van de Four Seasons Hotel Ritz in Lissabon. Ze kozen voor de Infina UX en Spectra parasols in de perfecte rode kleur.

Als parasolmerk stralen we niet alleen schaduw uit, maar ook inspiratie en innovatie. Wonderclub is een plaats waar ons parasolmerk nog extra tot leven komt en waar we onze passie voor stijlvolle en duurzame schaduwoplossingen willen delen met andere designers"

Contact details

visit website

Bezoek de showroom

Onze deuren staan voor je open. We verwelkomen je graag om ons en onze producten te leren kennen. Boek hier je bezoek.
visit showroom

Contact

Gallery

WONDER CLUB is a collective of design-minded companies, here to wonder you, powered by Designregio Kortrijk.
Volg ons op Instagram