Linked In cover 9

Trybou etaleert zijn keukenkunsten in de KIOSK

In de KIOSK presenteren we voor de zomerperiode opnieuw een unieke samenwerking tussen een bedrijf en creatief talent.

Trybou Keukens uit Staden is al 90 jaar dé specialist in maatwerk voor interieurs, met een specifieke focus op keukens. CDG Studio is een jonge architectuur- en designstudio gevestigd in Kortrijk. Voor de presentatie van Trybou in de KIOSK bedachten de architecten een presentatie met signature kitchen die alle kwaliteiten van Trybou in de verf zet. Een knap staaltje samenwerking en expertise, mét heel wat lokale partners!

Bert Demasure DRK Trybou kiosk teasers web03

Trybou maakt de keuken die jíj nodig hebt

Trybou staat klaar om aan de wensen van zowel particuliere als professionele klanten te voldoen. Ze bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder individuele maatwerkkeukens, grootschalige maatwerkprojecten en betaalbaar chique keukens voor bouwpromotie. Hun expertise strekt zich uit tot het volledige proces, van conceptontwikkeling tot het uiteindelijke plaatsen van het product. Bij Trybou streven ze ernaar om op maat gemaakte oplossingen te leveren die zowel functioneel als stijlvol zijn, en die passen binnen het beschikbare budget. Trybou is expert in zowel traditie, vakmanschap, comfort áls technologie. En dat resulteert in droomkeukens die een leven lang meegaan.

De keukens en kasten worden allen geproduceerd in de eigen fabriek in Staden, volledig made-in West- Vlaanderen dus. Om tot een duurzaam eindresultaat te komen, worden alleen de beste materialen gebruikt. Betaalbaar chic is dan ook op hun lijf geschreven.

Bert Demasure DRK Trybou kiosk teasers web08

CDG Studio

In 2022 richtten Artuur Coffez & Nicola De Groote hun architectuur & design studio CDG Studio op. De studio - gevestigd in Kortrijk - ontwerpt onder het motto playful minimalism.

De focus ligt op een duurzame architectuur en uitgepuurde interieurs, mét verrassende toetsen in materiaal- en kleurgebruik.

Eyecatcher op de Graanmarkt

Voor de KIOSK wilden Nicola en Artuur voor Trybou een echte eye-catcher ontwikkelen: een signature kitchen die alle kwaliteiten van Trybou in de verf zet.

Voor de afwerking van de presentatie werkt Trybou samen met heel wat lokale spelers: 2tec2 voor de vloerbekleding, ATAG voor de keukenapparatuur, BLANCO voor de kraan en wastafel, BORA voor de kookplaat, Kronospan voor het werkblad, Rond.io voor de stopcontacten, Unilin voor het plaatmateriaal en Atelier VIC voor de kledij. Foto's door Bert Demasure Photography.

Ontdek de dynamische presentatie nog tot eind augustus in de KIOSK, Graanmarkt Kortrijk.

Bert Demasure DRK Trybou kiosk teasers web10Bert Demasure DRK Trybou kiosk teasers web07

Contactgegevens

Trybou

www.trybou.com

Benieuwd hoe jouw droomkeuken er kan uitzien? Ga langs in één van de showrooms of kijkwoningen!https://www.trybou.com/nl/afspraak-maken/

051 70 34 71

CDG Studio

www.instagram.com/cdg_studio/

info@cdgstudio.be