Linked In cover 9

Keukenkunsten van Trybou in de KIOSK

In de KIOSK presenteren we voor de zomerperiode opnieuw een unieke samenwerking tussen een bedrijf en creatief talent.

Trybou Keukens
uit Staden is al 90 jaar specialist in maatwerkkeukens en -badkamers. CDG Studio is een jonge architectuur- en designstudio gevestigd in Kortrijk. Voor de presentatie van Trybou in de KIOSK bedachten de architecten een presentatie met signature kitchen die alle kwaliteiten van Trybou in de verf zet. Een knap staaltje samenwerking en expertise!

Bert Demasure DRK Trybou kiosk teasers web03

Trybou maakt de keuken die jíj nodig hebt

Trybou ontwikkelt voor haar klanten – privé als professional - unieke maatwerkkeukens en -kasten, van ontwerp tot de plaatsing van het eindproduct. En dat volledig op maat van de klant, volgens jouw stijl en jouw budget. Trybou is expert in zowel traditie, vakmanschap, comfort áls technologie. En dat resulteert in droomkeukens die een leven lang meegaan.

De keukens en kasten worden allen geproduceerd in de eigen fabriek in Staden, volledig made-in West- Vlaanderen dus. Om tot een duurzaam eindresultaat te komen, worden alleen de beste materialen gebruikt. Betaalbaar chic is dan ook op hun lijf geschreven.

Bert Demasure DRK Trybou kiosk teasers web08

CDG Studio

In 2022 richtten Artuur Coffez & Nicola De Groote hun architectuur & design studio CDG Studio op. Met CDG Studio – gevestigd in Kortrijk - ontwerpen ze kwaliteitsvolle interieurs klaar voor de toekomst mét verrassende toetsen in materiaal- of kleurgebruik.

Eyecatcher op de Graanmarkt

Voor de KIOSK wilden Nicola en Artuur voor Trybou een echte eye-catcher ontwikkelen. De KIOSK wordt deels omhuld met metershoge kasten in zomers rood. De passanten worden aangetrokken om de kastdeuren zélf te openen en te ontdekken wat er zich binnenin afspeelt. Binnenin de KIOSK werd een signature kitchen gebouwd waarmee Trybou al hun kwaliteiten in de verf zet.

Ontdek de dynamische presentatie nog tot eind augustus in de KIOSK, Graanmarkt Kortrijk.

Bert Demasure DRK Trybou kiosk teasers web10Bert Demasure DRK Trybou kiosk teasers web07

Contactgegevens

Trybou

www.trybou.com

Benieuwd hoe jouw droomkeuken er kan uitzien? Ga langs in één van de showrooms of kijkwoningen!https://www.trybou.com/nl/afspraak-maken/

051 70 34 71

CDG Studio

www.instagram.com/cdg_studio/

info@cdgstudio.be