321401296 1354503131957070 8558056245233656768 n

Start@K organiseert imPOSSIBLE

Heb jij goesting om te ondernemen? Zit jij met het idee om je eigen bedrijf op te starten? Maar weet je niet goed waar te beginnen of ben je nog aan het twijfelen?

Ga naar 'imPOSSIBLE' en laat je inspireren door het persoonlijk verhaal van 4 ondernemers in hart en nieren. Achteraf vindt er een netwerkmoment plaats waar je contacten kan leggen met andere (toekomstige) student-ondernemers.

imPOSSIBLE is een event van Start@K in samenwerking met Howest en VIVES, georganiseerd door 3 derdejaarsstudenten Eventmanagement.

Dit event is gratis maar registreren is verplicht. Limited seats, dus wacht niet te lang om je ticket te bemachtigen!

Welke ondernemers heeft Start@K in petto?

1. Eline De Munck van Odette Lunettes

Odette Lunettes is een Belgisch brillenmerk uit Antwerpen opgericht door tv-bekendheid en social media influencer Eline De Munck en tv-regisseur Bob Geraerts. Eind september 2022 won het brillenmerk de Oscar in de categorie kinderbrillen.

2. Oole Ryckoort van ORT en Festor

Meer dan een jaar aangesloten Start@K’er Oole richtte zijn eigen artistiek productie-en managementbureau op: ORT. Naast ORT heeft hij ook een eventmanagement- en productiebureau ‘Festor’.

3. Ben en Yvette van StickyTable

Net aangesloten Start@K’er StickyTable houdt zich bezig met het maken van online spelborden, zodat jij jouw favoriet gezelschapspel online kan spelen.

Tijdens het event is er een inspirerend muzikaal intermezzo verzorgd door een studente. Start@K’er Lucas Van Ash voorziet de catering met zijn bedrijf SimplyPerfect. Jonas Buysens van Buzzup creative en ook aangesloten bij Start@K is de videograaf.

➞ 𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵

📅 Woensdag 15 februari

📍 JC Tranzit, Nelson Mandelaplein 17/8500, 8500 Kortrijk

🕢 18u30 - 23u00

🎫 Gratis!

Impossible