Outdoor Office Day 4

Outdoor Office Day: neem je werk mee naar buiten

Verplaats je werkplek naar buiten en geniet van de natuur terwijl je werkt!

Op donderdag 15 juni doen mensen van over de hele wereld mee aan de vijfde editie van Outdoor Office Day. LZSB, Designregio, DURF 2030, Avansa & Hangar K nodigen iedereen uit om dan een deel of de hele dag het stadsgroen bij jou in de buurt als ‘werkplek’ te gaan gebruiken!

Outdoorofficeday3

DURFBAR, Nelson Mandelapark en het Volksplein, daar kan je op 15 juni de hele werkdag terecht!

Vanaf 9u ‘s ochtends is iedereen die wil deelnemen welkom in de DURFBAR, de bar zet de hele dag de poort van de tuin open. Bovendien bieden ze tussen 9 uur en 10 uur gratis koffie aan om de dag energiek te beginnen. Er zullen werkplekken beschikbaar zijn in de tuin en aan de voorkant van het gebouw met uitzicht op de Verlaagde Leieboorden. Voor degenen die na het werk willen ontspannen, kan je na 17u cocktails drinken en organiseert Operatiekwartier een afterwork-evenement en draaien plaatjes vanaf 19u.

Het programma in DURFBAR:

  • 9:00-10:00: start van de werkdag met een gratis kopje koffie. Installeer je in de tuin of op de Verlaagde Leieboorden.
  • vanaf 10:00: de bar gaat open voor je cafeïne boost en verfrissende drankjes.
  • 17:00: afterwork cocktails
  • 19:00: OK Radio zorgt voor de muziek.

Hangar K en Designregio verzamelen in het Nelson Mandelapark en zorgen voor stimulerende achtergrondmuziek, schaduwplekken en een verfrissend traktaat. Bij Salie kan je voor 's middags een lunchpakket bestellen voor €14 bestaande uit: Caprisun/spa/platwater, couscoussalade met feta en gegrilde groenten, bagnat met pesto, mozzarella en tomaat en een american cookie. Interesse? Bestellen kan vóór 13 juni door te mailen naar hello@saliekortrijk.be.

Avansa zal een gezellig plekje inrichten op het Volksplein.

Neem zeker deel aan Outdoor Office Day, kom gerust langs en vergeet niet om foto’s te delen met de hashtags #OutdoorOfficeDayKortrijk en #OutdoorOfficeDay. Als je ook een affiche wilt ophangen in jouw kantoor of wilt communiceren over het initiatief, kun je contact opnemen via het
e-mailadres lise@designregio-kortrijk.be.

Nu hopen voor mooi weer!

Tot de 15e!

Outdoor Office Day 2Outdoor Office Day 1