ACS18 LR 76

Meet, greet & match: design thinking voor bedrijven

Netwerk met design thinking experten!


Op zoek naar een design expert? Hulp nodig bij de realisatie van een nieuwe dienst of product? Wil je graag in een vrijblijvend kader gedachten uitwisselen met creatievelingen? Heb je een ingewikkeld probleem dat je wilt oplossen? Of wil je gewoon iets verbluffends maken?

Design en design thinking actief toepassen in uw onderneming zorgt voor een enorme boost in de bedrijfsactiviteiten. Het hoeft geen ver-van-uw-bedshow te zijn. Om dit aan te tonen organiseren Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk samen een info- en netwerkevent. Je krijgt de kans om een-op-een kennis te maken en in gesprek te gaan met designexperten uit heel Vlaanderen.

De individuele gesprekken worden voorafgegaan door een korte introductiesessie over design en design thinking door expert Valentijn Destoop.

Valentijn Destoop is als design thinker, innovation strategist en mentor actief bij heel wat succesvolle Europese tech start-ups. In zijn introductie legt hij uit dat design thinking een creatieve manier is om problemen op te lossen. Ook voor niet-designers is het een methodiek om te denken als een ontwerper en de trends, de noden en de wensen van klanten te vertalen naar een (nieuwe) business.


De voordelen van dit uniek netwerkevent?

  • Actief face-to-face contacten leggen, waardoor middelen en tijd worden bespaard.
  • ​Designexperten waarmee uw expertise verder ontwikkeld wordt.
  • Deelname is volledig gratis.

Inschrijven voor dit event kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Marijke Bouciqué

Efro eu