Twitter header 5 2

Howest-designopleidingen in de kijker in de KIOSK

Van 22 maart tot en met 4 april 2023 kan je in de KIOSK een gloednieuwe installatie ontdekken van Howest. De hogeschool met verschillende campussen in Kortrijk wil met deze actie haar creatieve designopleidingen – letterlijk – in de kijker zetten.

Howest KIOSK 5Howest KIOSK 10

Designopleidingen in the picture

Met Digital Design and Development (Devine) en Industrieel Productontwerpen (IPO) beschikte Howest al over twee sterke designgerichte opleidingen in Kortrijk. Op de campus The Penta op Kortrijk Weide komt daar met Built Environment vanaf september 2023 een derde bacheloropleiding bij. Elk van deze opleidingen komt uitgebreid aan bod op de gloednieuwe website van Howest en heeft een eigen brochure. Afgelopen zaterdag vond ondertussen de eerste infodag van Howest plaats, met de KIOSK komt daar van 22 maart tot 4 april nog een extra initiatief bij.

Geprikkeld door een mix van film en beelden

Twee weken lang palmen de drie designopleidingen die Howest in Kortrijk aanbiedt (Digital Design, Product Design en Circular City Design) de KIOSK samen in. Het doel is in de eerste plaats de bekendheid van de creatieve designopleidingen van Howest te versterken. Daarvoor kiezen ze voor een digitale installatie waarbij film en beelden het dynamische en toekomstgerichte karakter van de opleidingen vertalen. Op die manier worden voorbijgangers geprikkeld om te proeven van het creatieve opleidingsaanbod in de regio. Howest mikt met deze campagne uiteraard op jongeren en potentiële studenten, maar ook op hun ouders.

Howest KIOSK 1