CICO HUB Facebook omslag slogan logo

Circulaire Roadtrip 2024

Circulair ondernemen kende de afgelopen jaren een flinke opmars binnen de Vlaamse industrie. Maar hoe werkt dat nu echt? VOKA biedt het antwoord tijdens een ontdekkingsreis doorheen circulair West-Vlaanderen op 7 juni 2024.

Hoe werkt circulair ondernemen in de praktijk nu eigenlijk? Laat je tijdens deze ééndagsmissie inspireren door net geen 10 businesscases. In samenwerking met Designregio Kortrijk en met de partners van de CICOhub maakt Voka West-Vlaanderen opnieuw een ontdekkingsreis doorheen circulair West- en Oost-Vlaanderen. We luisteren en kijken naar pitches en gaan op bezoek bij (maatwerk)bedrijven die business creëren binnen de circulaire economie. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om (nieuwe) contacten te leggen en kennis uit te wisselen over ontwikkelingen richting circulaire economie.

Programma

De circulaire missie gaat door op vrijdag 7 juni 2024. Vanaf 7.40 uur is er ontvangst met koffie voorzien bij Voka West-Vlaanderen (President Kennedylaan 9A, 8500 Kortrijk). De bus vertrekt om 8.00 uur, en we zijn terug in Kortrijk rond 17.30 uur. We hebben een goedgevuld programma voor jou in petto! Ontdek het hieronder.

  • Flocart - Wevelgem
  • Concordia Textiles/Purfi - Waregem
  • Sociaal-Circulaire Hub - Gentbrugge
  • BC Materials - Gentbrugge
  • Beddeleem - Nazareth