Boek DIRK 2018

Boek The Future of Space door de Designers in Residence Kortrijk 2018

Jasna Dimitrovska (°1983, MK), Jaenam Lim (°1987, KR) & Kazumasa Takada (°1991, JP) namen van september tot december 2018 deel aan het Designers in Residence Kortrijk programma van Designregio Kortrijk. Ze werkten samen aan de ontwikkeling van een experimenteel concept voor de toekomst van de ruimte, door confrontatie tussen burgers, maatschappij, ondernemers en onderwijs in regio's zoals Kortrijk.

Nu presenteren Jasna, Jaenam en Kazumasa met trots hun "Future of Space" boek, waarin hun reis wordt vastgelegd.

Kom alles te weten over hun onderzoek, concept, projection mapping en verbluffende eindresultaat!

Boekontwerp door Corbin Mahieu.

Bestel uw exemplaar van het boek Future of Space voor 20 euro door te mailen naar lise@designregio-kortrijk.be!

Kazumasa Takada (1991, JP) www.pan-projects.com
Kazumasa is architect en medeoprichter van de architectonische ontwerpstudio Pan-Projects, gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. Kazumasa heeft een multiculturele achtergrond en beschouwt architectuur als een creatie gevormd door het samenvoegen van complexe verschillende elementen.

Jasna Dimitrovska (1983, MK) www.jasnadimitrovska.net
Ontwerper, producent en onderzoeker uit Berlijn, die werkt met zowel tastbare als ontastbare interactie.
Jasna werkt aan "kunst en wetenschap" projecten en in de design industrie ontwikkelt ze technologische prototypes voor verschillende studio's in Berlijn.

Jaenam Lim (1987, KR) www.jaenamlim.com
Gespecialiseerd in interieurontwerp en architectonische installatie, Jaenam is een ruimtelijk ontwerper die zich graag bezighoudt met adaptief hergebruik van bestaande omgevingen en verschillende aspecten van interieurs binnen een stedelijke context. Ze houdt ervan om meeslepende ruimtes te creëren. Het maken van fysieke modellen is een van haar favoriete methoden in haar ontwerpproces om conceptuele ideeën in de echte wereld te brengen.