Brachot 8

BELTRAMI en BRACHOT SURFACES verenigd onder de naam Brachot: nu te zien in KIOSK

Beltrami is al lang een vertrouwde naam in de Kortrijkse regio. Dé referentie voor tegels in natuursteen en samengestelde materialen uit Harelbeke luistert sedert 1 oktober naar de naam “Brachot Harelbeke”. Ook de site in Brugge met als specialisatie bestrating en Brachot Surfaces in Deinze zijn sedert vorige maand allen verenigd onder de naam ‘Brachot’. Om deze naamswijziging nog meer bekend te maken bij het grote publiek, presenteert Brachot deze maand in de KIOSK, in samenwerking met illustrator Xavier Truant.

Als specialist in natuursteen en samengestelde materialen met meer dan 120 jaar ervaring ontgint, produceert en distribueert Brachot bekledings- en landschapsmaterialen in natuursteen en samengestelde materialen. Met 20 eigen groeves, 7 productie-eenheden en 15 distributiecentra verspreid over Europa en Afrika heeft Brachot het hele productieproces in handen en spelen ze mee aan de wereldtop.

Brachot 8Brachot 6

Het voormalige Beltrami in Harelbeke gaat sedert 1 oktober verder onder de naam Brachot Harelbeke en blijft hét adres bij uitstek voor tegels en bijhorende afwerkingen in natuursteen en samengestelde materialen voor binnen en buiten. In Harelbeke kan je bovendien ook het gloednieuwe Uniceramica tegeltoonpark voor keramische buitentegels komen ontdekken.

Brachot, crafting value for future generations

Voor deze presentatie werd illustrator Xavier Truant door Designregio Kortrijk gekoppeld aan Brachot. Xavier vertaalde het productieproces en verschillende toepassingsgebieden van natuursteen in een aantal treffende illustraties die de boodschap van het bedrijf alleen maar versterken.

Wist-je-datje: één van de illustraties visualiseren de Harelbeekse Leieboorden met natuursteen van Brachot Harelbeke.

Brachot 7Brachot 1

Brachot in België: drie sites voor natuursteen en samengestelde materialen, met elk hun eigen specialisatie
Welkom op één van volgende locaties, steeds na afspraak:

BRACHOT HARELBEKE
Tegels
Venetiëlaan 22, 8530 Harelbeke +32 56 23 70 00 info.harelbeke@brachot.com

BRACHOT DEINZE
Platen
E3-laan 86, 9800 Deinze +32 9 381 81 81 info.deinze@brachot.com

BRACHOT BRUGGE
Bestrating
Gotevlietstraat 62, 8000 Brugge +32 50 50 18 38 info.brugge@brachot.com

De materialen worden steeds verkocht via professionelen in de bouwsector.
Meer info over de materialen en activiteiten op www.brachot.com

Xavier Truant
https://xaviertruant.com/
studio@xaviertruant.com
+32 477 58 56 59