Schermafbeelding 2023 06 09 155624

Seoul Design Award 2023 for Sustainable Life

De Seoul Design Award 2023 is nu open voor inschrijvingen en zoekt naar innovatieve ontwerpen die complexe alledaagse problemen aanpakken en harmonieuze en duurzame relaties tussen mensen, samenleving en het milieu bevorderen. Met deelname van meer dan 30 landen en een internationale jury heeft deze prestigieuze designprijs als doel wereldwijde erkenning te vergroten en duurzaamheid te stimuleren.

Ontwerpers en organisaties van over de hele wereld worden uitgenodigd om hun projecten in te dienen in verschillende categorieën, waaronder productontwerp, visueel ontwerp, digitaal/multimediaal ontwerp en meer. De prijs legt de nadruk op kernwaarden zoals toegankelijkheid, creativiteit, participatie, inspiratie en duurzaamheid.

Beoordelingscriteria

  1. Oplossen van alledaagse problemen: Ontwerpen moeten openbare ontwerpvraagstukken aanpakken die betrekking hebben op het leven, mensen, samenleving, milieu en natuur, met de nadruk op het bevorderen van harmonie en duurzaamheid in het dagelijks leven.
  2. Uitbreiden van wereldwijde waarde: Ontwerpen moeten een ripple-effect hebben in de samenleving, zodat problemen kunnen worden opgelost door deelname, samenwerking en wereldwijde uitwisseling.
  3. Presenteren van een visie voor de toekomst: Ontwerpen moeten bijdragen aan het presenteren van een visie op een duurzame, toekomstgerichte cultuur en beschaving waarin mensheid en milieu samen bestaan.

Deadline

Zend je ontwerp in tegen 28 juni 2023. Winnaars ontvangen aanzienlijke geldprijzen, waaronder een hoofdprijs van 50.000.000 KRW en Best of the Best-prijzen van elk 15.000.000 KRW.

Inzendmethode

  1. Bezoek de website van de Seoul Design Award
  2. Klik op "Richtlijnen" op de website en selecteer "Inzenden".
  3. Registreer je op de inzendingspagina en ga verder met de inzending
Thumbnail ANNEX3 Award Logo1