1710495245758

Howest nodigt uit Let’s Talk Reality - 25.04

Ervaren professional of newbie in de communicatiebranche? Laat je op 25 april inspireren door AR/VR/XR, bekijk de mogelijkheden van deze technologieën en kom in contact met oude en nieuwe vrienden op Let’s Talk Reality!

Let's Talk Reality verzamelt sprekers uit zowel de industrie als de academische wereld, die de nieuwste inzichten zullen delen over "all things reality". En natuurlijk krijg je de kans om zelf een aantal uitgebreide realiteitstoepassingen te ervaren. Je zult veel inspiratie opdoen over AR/VR/MR en nadenken over de vele mogelijkheden van deze technologieën voor je eigen bedrijf of praktijk. En zoals altijd is er tijd om oude en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Thepenta

De perfecte teambuilding dit voorjaar: ontdek Let's Talk Reality als VIP met exclusieve early access en een sneak peek van alle cutting-edge AR, VR of XR experiences. Steun hun door de VIP Experience te boeken voor €500,- (excl 21% btw) inclusief 5 tickets, bubbels & tapas en je logo zichtbaar op het scherm tijdens het evenement! Neem contact op met Evelien.Martens@howest.be om je aan te melden.