Katrien Meermans en Tom Boute vormen het duo roergangers achter Stille Bliksem. Ze hebben een grote genegenheid voor mensen en merken die met een ongebreidelde gedrevenheid hun eigen pad volgen.

Vanuit onze diepgewortelde kennis en rake observaties ondersteunen we je in de groei van je merk(bekendheid). We doen dit via: merkstrategie, trendonderzoek, copywriting en PR.

Veel merken slagen er niet in om hun verhaal duidelijk te definiëren en op een effectieve manier te delen. Terwijl authentieke storytelling de krachtigste manier is om mensen te overtuigen, een onvergetelijke indruk na te laten en verbinding te creëren.

Door een doordachte merkstrategie, betekenisvolle verhalen en integere (media)relaties draagt Stille Bliksem bij aan de groei van je merk. We vergroten je community, terwijl we vanuit de bestaande basis loyale connecties cultiveren. We maken van je merk en jou als founder thought leaders binnen jouw niche.

We staan voortdurend in dialoog met jou en je team waardoor we werkelijk vanuit de ziel van je merk communiceren. We doen dit vanop een plek waar we elke dag op groen uitkijken. Die intiem en gastvrij voelt. Waar we zoals in een atelier vorm geven aan jouw merkverhaal dat anticipeert op de tijdgeest en wat mensen drijft.

Stille Bliksem Katrien Meermans Tom Boute Alexander Popelier