We brengen jouw unieke verhaal graag tot leven in ons netwerk.

Designregio Kortrijk heeft een ♥ voor creatief ondernemend talent.

In alles wat we doen, brengen we talent samen om een betere toekomst te verbeelden, ontwerpen en maken. We matchen creatives aan bedrijven om hun professionele netwerk en kennis uit te breiden en omgekeerd, om bedrijven creatiever en innovatiever te maken. We kunnen hierbij terugvallen op een uniek netwerk binnen een regio erkend als Kortrijk UNESCO Design Region.

Ontdek de verschillende WONDERING STORIES hier.

Verleg je grenzen met jouw fantastisch bedrijf of organisatie? Ontwikkel je een innovatief product of lever je een vernieuwende service en pak je daar graag eens mee uit met de juiste woorden en beelden?

Wij selecteren een geschikte copywriter en beeldend creative die met jouw case aan de slag gaan. Zij zullen samen – onder onze coördinatie - creatieve en kwalitatieve content produceren die gebruikt kan worden in een waaier aan communicatietools en ook door ons in een reeks wordt uitgebracht.

Jij wordt eigenaar van alle materiaal, wij zorgen voor extra airplay.

Onze focus gaat hierbij uit naar jouw vernieuwende manier van werken. We houden immers niet van de platgetreden paden, we zetten graag in op innovatie en design. Niet alleen het eindproduct is voor ons belangrijk, de weg ernaartoe kan op minstens evenveel aandacht rekenen. Want dat is wat ons erg uitgebreide netwerk van producenten, designers, overheden, onderwijsinstellingen en opinion leaders interesseert. En dat is het forum waarop wij jouw verhaal willen en kunnen loslaten.

Wie intekent op ons aanbod, die verschijnt gegarandeerd op de radar van ons erg uitgebreide en tegelijk gerichte netwerk aan creatieve professionals in binnen- en buitenland.

Je kan gebruik maken van dit aanbod voor de prijs van €2.500 excl. btw.

Jouw return?

  • op maat uitgewerkte tekst aan de hand van interview
  • op maat uitgewerkt beeld
  • publicatie van het artikel op DRK kanalen
    • dedicated WONDERING STORIES Pagina op de website
    • Item in onze WONDERING STORIES nieuwsbrief
    • Verspreiding via onze verschillende sociale media kanalen
Post je project of pitch je copyvraag vrijblijvend via dit formulier.
Je gegevens
Tell us more!
Wat is jouw wondering story? Keep it simple!
Max. 10 beelden, per beeld max. 5mb