DRK x Ugent Circular economy campagnebeeld 2

WORKSHOP CO-CREATING CIRCULAR VALUES

Op zoek naar de quick wins rond circulariteit voor jouw bedrijf?

Voel je dat je bedrijf stilaan klaar is voor circulair denken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Heb je al een aantal duurzaamheidsstappen gezet, maar heb je de indruk dat je blik nog kan verruimd worden? Wil je verder gaan dan enkel je productieproces? Wil je circulariteit op de agenda zetten door te scoren met een paar quick wins?

Of misschien heb je wel nood aan een scan van je bedrijf vooraleer de juiste stappen te zetten richting een gestructureerde aanpak?

Designregio Kortrijk en UGent-campus Kortrijk organiseren een workshop op maat van jouw bedrijf.
Ze geven toelichting bij wat circulair ondernemen zoal kan betekenen voor jouw onderneming en hoe het ingrijpt in al je bedrijfsprocessen. Maar ze gaan samen met jouw team ook in op een concrete case.

Welke kansen liggen daar voor het grijpen en welke issues vragen een langere termijn-aanpak? Met deze vraagstukken ga je aan de slag in deze workshop.

1 DX 3019

Als het ging om circulair ondernemen, dachten wij altijd aan hoe we met reststromen konden omgaan. Deze workshop verruimde onze blik naar andere bedrijfsprocessen.

Lode Espriet, Cras

Praktisch

Voor wie?
Voor iedereen die enthousiast is om rond circulariteit te werken in een bedrijfscontext, van innovatiemanagers tot CEO´s, van sustainability managers tot R&D-professionals

Duurtijd?
Vrijdag 24 juni van 9u00 tot 12u30

Op vrijdag 26 augustus wordt ook een workshop georganiseerd.

Aantal deelnemers?
Om voldoende in de diepte te kunnen gaan, nemen bij voorkeur 3 tot 4 mensen deel aan deze workshop

Kostprijs?
€1500, exclusief BTW

De workshop is voor één bedrijf.