DRK x Ugent Circular economy campagnebeeld 2

WORKSHOP CO-CREATING CIRCULAR VALUES

op zoek naar de quick wins rond circulariteit in uw bedrijf

Voel je dat je bedrijf stilaan klaar is voor circulair denken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Heb je al een aantal duurzaamheidsstappen gezet, maar heb je de indruk dat je blik nog kan verruimd worden? Wil je verder gaan dan enkel je productieproces? Wil je circulariteit op de agenda zetten door te scoren met een paar quick wins?

Of misschien heb je wel nood aan een scan van je bedrijf vooraleer de juiste stappen te zetten richting een gestructureerde aanpak?

Designregio Kortrijk en UGent-campus Kortrijk organiseren een workshop op maat van jouw bedrijf.
Ze geven toelichting bij wat circulair ondernemen zoal kan betekenen voor jouw onderneming en hoe het ingrijpt in al je bedrijfsprocessen. Maar ze gaan samen met jouw team ook in op een concrete case.

Welke kansen liggen daar voor het grijpen en welke issues vragen een langere termijn-aanpak? Met deze vraagstukken ga je aan de slag in deze workshop.

1 DX 3019

Als het ging om circulair ondernemen, dachten wij altijd aan hoe we met reststromen konden omgaan. Deze workshop verruimde onze bliknaar andere bedrijfsprocessen…

Lode Espriet, Cras

PRAKTISCH:

Voor wie?
Voor iedereen die enthousiast is om rond circulariteit te werken in een bedrijfscontext, van innovatiemanagers tot CEO´s, van sustainability managers tot R&D-professionals

Duurtijd?
Vrijdag 20 mei voormiddag

Aantal deelnemers?
Om voldoende in de diepte te kunnen gaan,
nemen bij voorkeur 3 tot 4 mensen deel aan deze workshop

Kostprijs?
€1500, exclusief BTW

Ik schrijf me in voor de workshop!

Stan Dewaele LR 10
Meer info? ContacteerStan Dewaele

Meer nieuws