WONDERING STORIES 1

Wondering Stories

Ons gloednieuwe project WONDERING STORIES brengt jouw unieke verhaal tot leven in ons netwerk!
Verleg je grenzen met je fantastisch bedrijf of organisatie? Ontwikkel je een innovatief product of lever je een vernieuwende service en pak je daar graag eens mee uit met de juiste woorden en beelden? Wij brengen jouw Wondering Story tot leven!

Designregio Kortrijk heeft een ♥ voor creatief ondernemend talent.

In alles wat we doen, brengen we talent samen om een betere toekomst te verbeelden, ontwerpen en maken. We matchen creatives aan bedrijven om hun professionele netwerk en kennis uit te breiden en omgekeerd, om bedrijven creatiever en innovatiever te maken. We kunnen hierbij terugvallen op een uniek netwerk binnen een regio erkend als Kortrijk UNESCO Design Region.

WE BRING YOUR STORY ALIVE

Verleg je grenzen met jouw fantastisch bedrijf of organisatie? Ontwikkel je een innovatief product of lever je een vernieuwende service en pak je daar graag eens mee uit met de juiste woorden en beelden?

Wij selecteren een geschikte copywriter en beeldend creative die met jouw case aan de slag gaan. Zij zullen samen – onder onze coördinatie - creatieve en kwalitatieve content produceren die gebruikt kan worden in een waaier aan communicatietools en ook door ons in een reeks wordt uitgebracht.

Jij wordt eigenaar van alle materiaal, wij zorgen voor extra airplay.

USE OUR NETWORK

Onze focus gaat hierbij uit naar jouw vernieuwende manier van werken. We houden immers niet van de platgetreden paden, we zetten graag in op innovatie en design. Niet alleen het eindproduct is voor ons belangrijk, de weg ernaartoe kan op minstens evenveel aandacht rekenen. Want dat is wat ons erg uitgebreide netwerk van producenten, designers, overheden, onderwijsinstellingen en opinion leaders interesseert. En dat is het forum waarop wij jouw verhaal willen en kunnen loslaten.

Wie intekent op ons aanbod, die verschijnt gegarandeerd op de radar van ons erg uitgebreide en tegelijk gerichte netwerk aan creatieve professionals in binnen- en buitenland.