TWIN WEB 20 2e16d0ba fill 2000x1000 c100

TWIN

Één greep, twee richtingen

Eén handgreep op elke kastdeur is praktisch maar minder esthetisch. TWIN is één verticale handgreep die twee kastdeuren in twee richtingen opent.
In een kastenwand zorgt dit voor gebruiksgemak, visuele verfijning en een slank design. Verrassend en doordacht.Company: DOVY KEUKENS

In minder dan vier decennia is het familiebedrijf Dovy Keukens uitgegroeid tot een innovatief en vooruitstrevend bedrijf, gespecialiseerd in keukens op maat. Dovy investeert in hoogtechnologische machines die 5.000 keukens per jaar produceren. Maar in het meubelmakersvak blijft handwerk een belangrijke troef. 400 vakmensen hebben een duidelijk doel voor ogen: keukens maken die uitblinken in kwaliteit, gebruiksgemak en schoonheid. Ze worden via een eigen netwerk van toonzalen rechtstreeks aan particulieren verkocht. Doordat Dovy de volledige productie in eigen beheer heeft, staan we garant voor een perfecte kwaliteit tegen een scherpe prijs.

FAM MUYLLE aangepast wiite hemd christROELVANDEBEEK LIEVEBLANCQUAERT 2017 8193 0

Senior Designer: Roel Vandebeek

In 1994 studeerde Roel Vandebeek af aan LUCA School of Arts in Genk. Roel is een allround ontwerper die actief is op verschillende terreinen binnen de vormgeving. Hij richtte zijn eigen bureau op eind ’96 en werkt sindsdien voor diverse nationale en internationale bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren. Zijn ontwerpen zijn doordacht, bevreemdend en toch vertrouwd. Het zijn originele, verrassende producten met een vleugje humor.

Projectmatig werkt hij ook samen met architecten wat betreft interieurprojecten en openbare ruimten.

Momenteel loopt de eerste expo in het subliem gerenoveerde Thor Central (tot eind november). Het biedt een introductie in de wereld van Roel Vandebeek. Met zijn nieuwe concept "Objet Portrait" capteert hij de identiteit van 9 bekende Inspiratoren in unieke objecten, installaties en gebruiksvoorwerpen. Met deze "portretten" combineert Roel zijn luisterbereidheid en eigenzinnigheid. En hij blikt terug op 20 jaar als professioneel vormgever.

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.