BLACKBIRDS AKOMO Sowsies Visual 3 lang

Sowsies

Opvallend rustig!

Sowsies beeld 02 Designregio KortrijkBLACKBIRDS AKOMO Sowsies Visual 2

Sowsies gebruikt het productieafval van AKOMO als akoestisch vulmiddel.

Het is een luchtig, hip en speels te configureren zitelement.

Een knipoog, opvallend rustig, en passend voor vele interieurs!

Akomo

Bij ISOMO gebruiken ze geëxpandeerd polystyreen als grondstof voor de productie van hoogwaardige isolatiematerialen. Naast de productie van EPS, bewerken ze melamineschuim. Dit is een flexibele, opencellige schuim met goede thermische maar vooral uitstekende akoestische eigenschappen. Naast het thermische en akoestische aspect zijn er nog heel wat voordelen aan het schuim verbonden.

Onder de naam AKOMO bieden ze melamineschuim aan in de vorm van akoestische verlichting, objecten en panelen. In dit geval krijgt het schuim een afwerking, waardoor ze deze in tal van kleuren kunnen aanbieden. Ze beschikken over een eigen collectie, maar maken ook projecten op maat.

AKOMO Design Regio Kortrijk liggend

GBO

GBO Innovation Makers: zij ontwerpen, ontwikkelen en leveren producten die over de hele wereld worden gebruikt. Opgericht in 1990 en geworteld in productontwikkeling, zijn ze uitgegroeid tot een full-service ontwerpbureau dat zich richt op het gehele spectrum van productontwikkeling, inclusief de levering van pro- ducten. Ze zijn actief in drie landen met een ontzettend creatief team van 30+ innovatiemakers.

Hun werk is erkend door verschillende prijzen, waaronder iF GOLD, G-mark en RED DOT.
Gedreven door hun kernwaarden 'Dynamisch, Inspirerend en Vakmanschap' streven ze naar voortdurende innovatie.

Meer info? ContacteerStan Dewaele

Meer nieuws