DLO 1 Interface 0121 0

Shopcontroller

Op basis van de op maat gemaakte oplossing voor een klant die een centrale controle en monitoring nodig had van de airconditioning in verschillende vestigingen, werd een concept ontwikkeld voor energiebeheer op meerdere sites. Shopcontroller maakt het mogelijk om via een centrale webapplicatie de monitoring in real-time en de automatische controle van alle vestigingen te beheren. Shopcontroller helpt u geld, tijd en energie te besparen door de interactie tussen monitoring (elektriciteit, temperatuur,...) en automatische controle van technieken (verwarming, airconditioning, verlichting,...) in één enkel online platform.

Company: Sumi

Sinds 2016 hebben Domotic Lounge, integrator van intelligente gebouwautomatiseringssystemen, en Elektromat, verdeler van elektrische installaties, hun krachten gebundeld onder de naam 'Sumi'. Sumi biedt klanten projectmanagement en engineering van gebouwautomatiseringssystemen van A tot Z. Sumi heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in zowel de residentiële als de commerciële markt dankzij gerenommeerde projecten zoals het station in Brugge, Gent Sint-Pieters, La Reserve in Knokke en winkelcentrum K in Kortrijk. Voor elk project wordt een oplossing op maat uitgewerkt. Het eindresultaat zijn huizen en gebouwen die toekomstbestendig zijn en energie-efficiëntie, comfort en veiligheid combineren.


Logo Sumi

Senior Designer: Studio Dott

Studio Dott, gestart in 2000, is een all-round creatieve ontwerp- en adviesstudio met focus op productontwerp. Bedrijven kunnen bij Studio Dott terecht voor het ontwerpen van hun digitale en fysieke producten, interieurs, diensten en strategieën. Design is immers zoveel meer dan pure vormgeving. Studio Dott bedenkt interactieve, innovatieve oplossingen en laat je nadenken over de niet zo voor de hand liggende elementen die de gebruikerservaring beïnvloeden. Studio Dott werkt met bedrijven als KYTO Fitness Technology, Demetra en Eandis. Ze wonnen verschillende prijzen, waaronder het Henry van de Velde Label.

Senior designer studio Dott team

Junior Designer: Matthijs Stichelbaut

Matthijs Stichelbaut (BE, °1988) is een creatieve webontwikkelaar die zijn eigen bedrijf, float:left, heeft opgestart. Float:left ontwikkelt allerhande online diensten. Door gebruik te maken van de modernste technologieën wordt telkens een optimale gebruikerservaring gecreëerd. Samen met de klant gaat Matthijs steeds op zoek naar de beste aanpak voor nieuwe concepten; buiten de gebaande paden denken blijkt vaak de sleutel tot succes.

Junior Designer Matthijs Stichelbaut 0

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.