Kiosk Creapack

Plaats je volgende zet met Creapack

Voor het derde jaar op rij neemt de display- en verpakkingsproducent Creapack deze maand de KIOSK in met opnieuw een zeer originele presentatie van hun productgamma. Creapack maakt opvallende displays, luxe verpakkingen en promo materiaal uit karton. In samenwerking met Happy Design toveren ze de KIOSK om tot een gigantisch schaakspel waarin hun producten de hoofdrol spelen. The game is on. Creapack, that’s your next move!

Creapack is een zusterbedrijf van Kartonnage Lefevere-Beel (KLB), producent van industriële kartonnen verpakkingen. Beide bedrijven zijn gevestigd in Sint-Baafs-Vijve.
De voornaamste klanten van Creapack zijn “Fast Moving Consumer Goods” bedrijven. Deze bedrijven wensen hun merken (chocolade-, koeken-, dierenvoeding-, gin-, bier-, .... ) zo goed mogelijk in de kijker te zetten. Creapack helpt hen hierbij door originele en blitse displays, verpakkingen en promomateriaal te ontwerpen en produceren.

De karton is FSC® gecertificeerd, afkomstig van hout uit een duurzaam beheerd bos. Na verbruik of promotie is de karton terug voor 100% recycleerbaar.

De displays, verpakkingen en promomateriaal van Creapack vindt men terug op de vloer of in de rekken van de winkels (supermarkt, apotheek, doe-het-zelfzaak, krantenwinkel, …. ). Dit kan in de vorm van een vloerdisplay, grabbel box, toonbankdisplay, drankenverpakking of welke vorm dan ook.

Voor het concept van deze presentatie werd samengewerkt met grafisch ontwerpster Lien Vanden Broecke van Happy Design. Lien is een creatieve duizendpoot en all-round vormgever uit Kortrijk. Ze liet zich voor het concept inspireren op de populaire Netflixserie The Queen’s Gambit, die iedereen momenteel aan het schaken krijgt. In de KIOSK speelt de variëteit aan displays die Creapack aanbiedt de hoofdrol. Op die manier bewijzen ze opnieuw dat zij voor jou displays en verpakkingen de volgende zet zijn.

In de Kiosk in centrum Kortrijk wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper.

Creapack
+32 (0)56 60 91 09
info@creapack.be
www.creapack.be

Lien Vanden Broecke - Happy Design
lien@happydesign.be
www.happydesign.be