ACS18 LR 76

OPEN CALL voor designers en design experts

OPEN CALL voor designers en designexperts
Meet, greet and match DESIGN en DESIGN THINKING

Ben jij de designexpert waarnaar vele ondernemingen op zoek zijn? Kan jij de bedrijven helpen bij de realisatie van nieuwe diensten of producten? Wil je graag in vrijblijvende gesprekken van gedachten wisselen met potentiële klanten? Kan jij bedrijven helpen bij het oplossen van ingewikkelde problemen?
Stel je dan nu kandidaat voor Meet, greet and match DESIGN en DESIGN THINKING.

Design en design thinking actief toepassen in een onderneming brengt een enorme boost in de bedrijfsactiviteiten. Daar zijn designers in elk geval van overtuigd!
Om dit bij meer bedrijven onder de aandacht te brengen, organiseren Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk samen een info- en netwerkevent. Het is de uitgelezen kans om je expertise als designer aan een groep van bedrijven te demonstreren!

Ben jij de designexpert waarnaar onze ondernemingen naar op zoek zijn?
Stel je dan nu kandidaat voor Meet, greet and match DESIGN en DESIGN THINKING

De individuele gesprekken worden voorafgegaan door een korte introductiesessie over design en design thinking door expert Valentijn Destoop.
Valentijn Destoop is als design thinker, innovation strategist en mentor actief bij heel wat succesvolle Europese tech start-ups. In zijn introductie legt hij uit dat design thinking een creatieve manier is om problemen op te lossen. Ook voor niet-designers is het een methodiek om te denken als een ontwerper en de trends, de noden en de wensen van klanten te vertalen naar een (nieuwe) business.


De voordelen van dit uniek netwerkevent?

  • Actief face-to-face contacten leggen, waardoor middelen en tijd worden bespaard.
  • Vind eenvoudig bedrijven die nood hebben aan uw designexpertise.
  • ​​Deelname is volledig gratis.


Geïnteresseerd?
Mail je kandidatuur als designer voor Meet, greet and match DESIGN en DESIGN THINKING door naar Lise Van Tendeloo (lise@designregio-kortrijk.be) voor 31 mei 2020.

PRAKTISCHE INFO event:


Adres
Kortrijk Xpo Meeting Center
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Wanneer
Dinsdag 15 september
13u45 – 14u00: Onthaal en registratie
14u00 – 14u30: Plenaire sessie met Valentijn Destoop
14u30 – 17u00: Individuele gesprekken