Schermafbeelding 2024 04 17 om 15 00 49

OPEN CALL FOR THE NOW

Sluit je aan bij FOR THE NOW en vier diversiteit door middel van design!

FOR THE NOW is het design exchange platform dat streeft naar het weerspiegelen van de diversiteit in België en in design. Het is meer dan alleen een tentoonstelling. Het is een samengesteld, divers en inspirerend platform. Het viert creativiteit en kosmopolitisme. Het is een ontmoetingsplaats voor creatievelingen waar ongeveer 50 ontwerpers en designbedrijven hun werk presenteren.

Maak je klaar voor de 6e editie van FOR THE NOW, die plaatsvindt op 21 en 22 september in MAISON DE LA POSTE, Gare Maritime, Tour&Taxis Brussel. Het draait allemaal om het verkennen van modern design op een leuke en inclusieve manier. We zullen kijken naar verschillende stijlen, kleuren en ideeën die onze wereld van vandaag weerspiegelen.

FOR THE NOW staat open voor iedereen, of je nu een ontwerper, kunstenaar bent, of gewoon iemand die van creativiteit houdt. We willen projecten zien die nieuwe ideeën laten zien en onze diverse wereld vieren.

FOR THE NOW werkt samen met Weekend Knack & Feeling Wonen, en ze zijn verheugd om tijdens het evenement de DESIGNER OF THE YEAR prijsuitreiking te organiseren.

Als je geïnteresseerd bent om deel, stuur dan je projectidee door naar hen vóór 16 mei 2024.