IMG 9428 Edit
IMG 9424 Edit

We wonen steeds compacter, met minder muren en deuren. Slapen, eten, werken, ontspannen, … almaar meer functies worden gecombineerd in dezelfde ruimte. Deze evolutie vraagt om veelzijdige meubels die slim omspringen met de beschikbare oppervlakte.

Motto-ika (vrij vertaald als Meer-minder) is een prototype dat dit spanningsveld onderzoekt. Het plooibed biedt een comfortabele nachtrust, maar kan ook worden opgeklapt om plaats te maken voor andere activiteiten. Motto-ika omarmt de esthetiek van het naakte frame. Zo is het bed met een minimum aan materiaal zowel open als gesloten een mooi object dat niet verborgen hoeft te worden.

IMG 9517

Sedac-Mecobel

SEDAC-MERAL maakt deel uit van de Mecaseat-groep, gespecialiseerd in de productie van slaapbanken.

Dankzij meer dan 50 jaar ervaring in de sofa-industrie heeft SEDAC-MERAL een sterke naamsbekendheid opgebouwd in het BtoB segment en werd het een pionier in zijn business als het gaat om technische knowhow. Daarom worden we beschouwd als de Europese toonaangevende fabrikant van slaapbanken en bedmechanismen.

Studio Dott.

Studio Dott is een allround creatieve ontwerp- en adviesstudio. We helpen onze klanten met het bedenken, creëren en in de markt zetten van hun producten en diensten.

Wij ontwerpen fysieke en digitale producten, diensten, merken en omgevingen die echte waarde creëren voor onze klanten. Dit gebeurt steeds vanuit een methodiek en filosofie waarbij de interacties en ervaringen van de mens centraal staan zonder de kostprijs uit het oog te verliezen.

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.

Stan Dewaele LR 10
Meer info? ContacteerStan Dewaele

Meer nieuws