MAE schets EXT voor Maximaldesign 0

Motorhome

De markt voor stacaravans is voortdurend in beweging en aan verandering onderhevig. Om te blijven voldoen aan de groeiende behoefte aan comfort, veiligheid en flexibiliteit, werd binnen het 5X5®-project een totaalconcept ontwikkeld voor de opwaardering van de huidige stacaravan. Nieuwe materialen en technologieën werden op een creatieve manier gecombineerd.

Company: Maesss

MAESSS stond bekend om zowel standaard als op maat gemaakte motorhomes. MAESSS ontwikkelde ook mobiele kantoren en interieurs voor o.a. sportbussen. In 2007 introduceerde MAESSS het ACCESSS model speciaal ontworpen voor mensen met een handicap.

Maesss

Senior Designer: Maxime Szyf

Nadat hij in Antwerpen afstudeerde als productontwikkelaar, ging Maxime Szyf (BE, °1964) aan de slag bij gerenommeerde bedrijven als Samsonite en Verhaert Design & Development. In 1998 startte hij MAXIMAL product vision, met Samsonite als launching customer. In 2004 werd samen met Gert Verschueren MAXIMAL design opgericht, een ontwerpbureau voor product-, merk- en ruimtelijk ontwerp. Onder hun klanten bevinden zich vooraanstaande (inter)nationale bedrijven uit uiteenlopende markten en industrieën, zoals Nike, Deloitte, Brussels Airlines en Nomad.

Maxime Szyf 2017

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.