408791245 10227973097385654 664788555352556712 n

Designregio Innovation Case: hoogtehotel Monte Marcella x Pars Pro Toto

Monte Marcella, een exclusief sportresort dat zich richt naar sporters, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om te kunnen trainen en om in België als atleet ook een "hoogtestage" te kunnen doen.

1711363245244

De uitdaging

Hoe kun je waarde toevoegen aan een oude hoeve? Dat was de centrale vraag waarmee Chris Mullie aan de slag ging. Hij streefde ernaar de oude hoeve te transformeren tot een nieuwe, gewilde bestemming die niet alleen economisch rendabel is, maar ook meerwaarde biedt aan de omgeving. Voor dit uitdagende traject zocht Chris naar partners met een creatieve inslag die bekend zijn met service design en tegelijkertijd kunnen dienen als sparring partner gedurende het proces. We zochten de juiste creatieve match om deze onderneming te begeleiden. Wim Van den Hende van Pars Pro Toto nam de uitdaging aan.

Pars Pro Toto

Pars Pro Toto is een fullservice ontwerpbureau met meer dan 25 jaar ervaring, waardoor het een gevestigde waarde is in de sector. Ondanks hun uitgebreide kennis was dit project een unieke kans, waar Wim Van den Hende graag zijn expertise aan wilde bijdragen.

Pars Pro Toto stond Chris vanaf het begin bij in dit project, waarbij ze niet alleen creatieve input leverden, maar ook de haalbaarheid controleerden en contact legden met verschillende doelgroepen. Ze namen de volledige leiding over het service design traject, vanaf het oorspronkelijke concept tot aan de conceptuele ontwikkeling. Wim diende als voortdurende sparringpartner gedurende het hele traject, met een specifieke focus op innovatieve strategieën.

Het resultaat: Monte Marcella

Monte Marcella biedt een unieke gelegenheid om te leven en te trainen als een professionele atleet, met het resort dat aanpasbare hoogte-instellingen biedt van 0m tot 4500m. Dit stelt je in staat om de uitdagingen en voordelen van hoogtetraining te ervaren op dezelfde manier als professionele sporters, niet alleen in de slaapkamers, maar ook in andere faciliteiten. Ontdek een overvloed aan trainings- en ontspanningsmogelijkheden, speciaal ontworpen om zowel de sportieve avonturier als het gezin te bekoren. Ervaar de luxe van absolute privacy, premium faciliteiten en een warme, huiselijke sfeer die samen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek meer over onze training-, recovery- en funfaciliteiten op de website.