Alke Monochrome 0

Company: Group De Keyzer

Group De Keyzer produceert innovatieve keuken- en badkamermeubelen, waarbij technische knowhow wordt gecombineerd met design. Gedurfd nieuwe concepten worden gecombineerd met toptechnologie, artisanale productie en kwaliteitsluxe, wat de aantrekkingskracht van elk interieur aanzienlijk vergroot.

Group de keyzer

Senior Designer: Alain Berteau

Alain Berteau (DE, °1971) studeerde architectuur aan La Cambre waar hij nu lesgeeft in meubelontwerp. Op zijn 16de begon hij als stagiair te werken bij verschillende architectenbureaus in Brussel. In 2002 startte hij zijn eigen ontwerpstudio die evolueerde van architectuur naar interieur- en productdesign. In 2006 werd hij de allereerste Belgische designer van het jaar. Twee jaar later werd hij laureaat van de INDEX: Award in Denemarken en in 2010 was hij eregast op de biënnale Agora in Bordeaux. De naam van Berteau is verbonden aan talrijke merken, van Montis en Bulo tot Feld en Vange.

Alain Berteau kopie

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatieproces. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk bedrijven de kans om hun idee onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam uit te werken tot een nieuw product of dienst.