VIVES 5 X5

LUDO

Ludo helpt je om doelgerichte en verrassende communicatie-acties op te zetten.

De Ludo communicatietoolkit biedt een stap-voor-stap aanpak die je ondersteunt om als een echte professional sterke en diepgaande output te realiseren. Het stappenplan, de WOW-factor, de JOKER kaarten en de brainstorm bladen helpen je helemaal op weg. De kit is perfect alleen te gebruiken, maar betrek er gerust enkele enthousiaste collega’s bij.

De West-Vlaamse hogeschool Vives vond met Studio Dott uit Antwerpen de ideale partner om toolkit te ontwikkelen door hun ervaring omtrent service design. Hunt, een branding agency uit Kortrijk, kon als Junior Designer de volledige lay-out opmaken om de gebruiker op een duidelijke manier door het stappenplan te loodsen.

Company: VIVES

VIVES is de grootste hogeschool van West-Vlaanderen. VIVES heeft campussen in vijf studentensteden in West-Vlaanderen, in Brugge en Oostende (VIVES Noord) en in Kortrijk, Roeselare en Torhout (VIVES Zuid). Onze hogeschool biedt opleidingen aan in zes studiegebieden: biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, industriële wetenschappen en technologie, onderwijs en sociaal-agogisch werk.

VIVES

Senior Designer: Studio Dott

Studio Dott is een allround creatieve ontwerp- en adviesstudio. We helpen onze klanten met het bedenken, creëren en in de markt zetten van hun producten en diensten. Dit dankzij onze verschillende designtalenten.

Design, dan denkt u aan mooie vormgeving. Maar wij doen veel meer dan mooie dingen maken, kleuren kiezen en knoppen op de juiste plaats zetten. Wij creëren ervaringen, interacties, oplossingen. Oplossingen waarmee u scoort. Oplossingen waarmee u innoveert. Dat doen we door na te denken over wat onder de oppervlakte ligt, wat niet meteen voor de hand ligt, maar wel een invloed heeft op de gebruikerservaring. We zoeken de knelpunten en werken ze weg, met een fysieke, digitale of procesmatige oplossing. Een oplossing met impact!

Junior Designer: HUNT

HUNT is een Kortrijks branding agency die wereldwijd samenwerkt met bedrijven en ondernemers om de brands van de toekomst vorm te geven.

Hunt home03 141Studio Dott ST SU

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.