Litao2

LITAO

De Chinese markt veroveren met out of the box-ideeen

Het bedrijf van Lina Bartusevičiūtė helpt Litouwse voedingsbedrijven te introduceren op de Chinese markt. Lina merkte al gauw dat je je daarvoor het best in de kijker speelt. en dus doet ze nu een beroep op ontwerper Jonas Liugaila om een goed concept te bedenken.


Het bedrijf: LITAO

Wat begon als een Chinese vertaaldienst voor bedrijven die op zoek waren naar kansen op de Chinese markt, groeide geleidelijk uit tot een veel complexere en resource-intensieve onderneming, die Lina in 2015 omvormde tot haar eigen bedrijf - LITAO Consulting. ¨Sinds 2009 heb ik meer dan 1 000 zakelijke bijeenkomsten voor klanten in China georganiseerd, waarbij ik als onderhandelaar, bemiddelaar en vertaler heb gewerkt. Ik realiseerde me dat het heel belangrijk is om goed voorbereid te zijn op een succesvolle ontmoeting: als je weet hoe je je goed moet presenteren, als je je respectvol gedraagt, als je geduld hebt en als je de juiste aandacht aan je partner besteedt, is dat vaak 90% van het succes"


Litao

De ontwerper:Jonas LIUGAILA

Litao3

"Er zijn maar weinig projecten zoals 5X5® Kaunas in de Litouwse lucht, maar dit project is vrij uniek vanwege de gezuiverde en gecoördineerde processen. Ik vond zowel de opzet van het project interessant als het doel ervan relevant - bedrijven de toegevoegde waarde van design laten ontdekken in een gefaciliteerde omgeving," zegt J. Liugaila, die niet alleen werkzaam is als ontwerper bij het bureau, maar ook bestuurslid is van de Lithuanian Design Association en vicevoorzitter van de International Design Council.

Logo flanders stateoftheart