Afbeelding1 2

Karade

De loungestoel KARADE combineert een strakke, pure vormgeving met een uniek relaxsysteem dat zich aan elke rustpositie kan aanpassen. Het innovatieve schuimmateriaal, dat in samenwerking met de R&D afdeling van Recticel werd ontwikkeld, staat garant voor een hoogwaardig en duurzaam zitcomfort.

Company: Haelvoet

Haelvoet ontwerpt en produceert meubilair voor de zorgsector sinds 1931. Dankzij innovatie, design en kwaliteit heeft dit familiebedrijf een sterke reputatie opgebouwd en is het uitgegroeid tot marktleider in zijn sector. Hun missie is het ontwerpen van meubilair en omgevingen die mensen in staat stellen hun leven zo zelfstandig mogelijk te leiden. Omdat het kleinste detail het verschil kan maken, wordt het ontwerpproces met de grootste zorg voor detail uitgevoerd.

Logo 2x

Senior Designer: Inge Van Gheel

Inge Van Gheel (BE, °1976) studeerde af als interieurarchitecte in Brussel en vervolgde haar studies in Engeland en Zweden. Ze won verschillende internationale designprijzen en werd de eerste Belgische ontwerper voor IKEA. Haar eigen ontwerpstudio, Inge Van Gheel Design Studio, is gespecialiseerd in product- en meubelontwerp, interieurdecoratie en home entertainment meubilair. Haar ontwerpen getuigen van een sterke, creatieve visie, geïnspireerd door het dagelijkse leven.

Inge Van Gheel portret zw crop

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.