Kandu Flame Red

Kandu Cooking presenteert in de KIOSK een nieuwe manier van outdoor cooking

In de KIOSK wordt deze maand in wereldprimeur het gloednieuwe merk Kandu Cooking in preview gepresenteerd. Het Kortrijkse bedrijf wil de ervaring van het buiten koken volledig gaan veranderen en lanceert de verticale kookervaring. Een manier van koken waarbij je niet langer slechts één deel van je eten tegelijk gaart, maar waarbij je eten links, rechts, boven, onder en - uniek - in het midden tegelijk gaart. Dag traditionele barbecue, welkom in het tijdperk van verticaal koken!

Kandu Kiosk 1

Traditionele barbecues werken volgens het principe van 'horizontaal koken'. Het voedsel wordt op een rooster gelegd en boven een vuur geplaatst. Dit betekent grotendeels dat slechts één kant van het voedsel tegelijk aan de hitte wordt blootgesteld, wat langere gaartijden en verlies van vocht, voedingsstoffen en smaak betekent. Kandu werkt anders en brengt nu een volledig nieuwe kookervaring. Het is een houtskool oven die wordt gebruikt voor verticaal koken. Hierdoor garen groenten/vis/vlees gelijkmatig en is de kans op verbranding onbestaande.

Hoe gaat dat in z’n werk? De unieke vorm creëert een hittewerveling in de hele oven. Het voedsel wordt er verticaal in gestoken in de vorm van spiesen. Bij je Kandu toestel ontvang je 8 spiesen. De hitte schroeit je voedsel snel van alle kanten dicht en gaart het in een mum van tijd. Dit betekent meer sappig vlees, knapperige groenten en sappige vis. En dit met slechts 2kg houtskool!

Kandu is ontworpen om eenvoudig in gebruik te zijn. Voor jou, je familie en je vrienden. Want een Kandu doe je samen.
Wil je toch iets barbecueën op de traditionele manier? Geen nood, de Kandu komt ook met een grillrooster.

Voor de merklancering in de KIOSK werd Kandu gematcht met grafisch ontwerper en creative director Davy Denduyver uit Brugge. Hij ontwikkelde de presentatie voor de KIOSK en wrapte één van de Kandus volgens zijn typische urban stijl. In zijn werk zijn vaak invloeden van music en streetwear terug te vinden.

Kandu Jungle Green Change
Kandu BroccoliKandu Ash White Section

De presentatie in de KIOSK is een eerste teaser van Kandu. De effectieve productlancering staat gepland begin september als indian summer launch. Wil jij als eerste een Kandu in handen krijgen? Scan de qr code op de KIOSK en kom zo op de waiting list te staan! Early birds ontvangen bij hun Kandu in september ook een extra welkomstpakket.

Voor meer info kan er contact opgenomen worden via info@kandu.cooking

In de KIOSK wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van de producten/diensten van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper. De matching tussen bedrijf en ontwerper gebeurd door Designregio Kortrijk.

KIOSK Kandu 1KIOSK Kandu 2