Janjean DEMUYNCK 2

JanJean

Verfijnde en zwevende zetel met functionaliteit van actieve en passieve zithouding

Ons tijdloos designgamma hebben we kunnen uitbreiden via 5X5® innovatietraject met een nieuw soort zetel, nl verfijnd, licht onderaan maar toch ergonomisch. Het model is multifunctioneel met zijn actieve en passieve zithouding en de mogelijkheid om te personaliseren. De verstelbare rug, het zwevend effect en de ronde vormen maken het uniek.Company: Zetelfabriek Demuynck

Zetelfabriek Demuynck is opgericht in 1974 en met de 2de generatie aan het stuur, heeft ze een 40 jaar lange ervaring opgebouwd in het maken van hoogwaardige en duurzame zitmeubelen. Demuynck is een 100% Belgisch bedrijf met het volledig productieproces op 1 locatie in Wevelgem.

FOTO 25 0

Senior Designer: Studio Alain Monnens

Alain Monnens is de oprichter van the award winning studio voor product design, branding en fotografie. Alain heeft de studio in 2006 opgericht in België, na te hebben gewerkt voor een industriële ontwerpstudio in Nederland en een aantal designbedrijven in België.

Zijn studio die gespecialiseerd is in verlichting, meubels en objecten met een minimalistische stijl en maximale functionaliteit. Voor Alain is het niet het toevoegen van elementen maar hun integratie met de hele vorm en de functie die belangrijk is.

Hij heeft al verschillende designprijzen gewonnen, waaronder een Henry Van de Velde-label en een aantal Red Dot Design Awards.

Junior Designer: SOLID IDEA

SOLID IDEA is een Kortrijks ontwerp & ingenieursbureau. Binnen het 5X5® traject verzorgde Wouter Robeyns de technische uitwerking van de JanJean.

Wouter Robeyns SOLIDIDEAAlain Monnens

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.