Schermafbeelding 2021 06 17 om 14 36 29

Infosessie 5X5® innovatietraject

Ben je een ondernemer met een kast vol innovatieve ideeën?
Maar blijven deze ideeën vaak op de plank liggen…

Dan is het 5X5® innovatie traject iets voor jou! Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.

Van innovatief idee tot nieuw product of dienst

Voor een onderneming die wil groeien, is het op een gegeven moment nodig de groei te zoeken in nieuwe producten en/of diensten.

Elk product of dienst heeft immers slechts een beperkte levensduur.

Toch is het in de praktijk vaak zo dat de waan van de dag het wint en dat ondernemers in realiteit meer aandacht besteden aan sales en marketing, puur omdat dit direct resultaat oplevert. Op termijn leidt een dergelijke aanpak echter tot achterstand. De oplossing? Zorg ervoor dat de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten bovenaan op de agenda komt te staan.

Voka West-Vlaanderen organiseert samen met Designregio Kortrijk een project waarbij ondernemingen de kans krijgen om met een ontwerpteam te werken aan een nieuw product of dienst. Het einddoel? De presentatie van het prototype tijdens een drukbezocht toonmoment.
GRATIS INSCHRIJVEN