Design Roll1

DesignRoll 2.0

Minimalistisch design op XXL-formaat


De architecturale trend van strakke lijnen was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de binnenzonwering DesignRoll 2.0. Het product combineert XXL-formaten tot 6 meter breed met een uiterst slanke buis. Een innovatief systeem dat perfect blendt met plafondhoge ramen en in smalle nissen!Company: VALO BLINDS

VALO ontwikkelt strakke binnenzonwering met een architecturaal design. Dankzij de naadloze bevestigingen en sterke lijnen bieden de rolgordijnen een toegevoegde waarde aan elk interieur. Het jonge bedrijf blijft innoveren en kan zo vlot inspelen op de groeiende vraag naar minimalistische rolgordijnen op maximale afmetingen. Valo betekent licht in het Fins. Van woonkamer tot kantoor, niets brengt meer energie in een ruimte dan zonlicht. Toch moet dit pure licht af en toe gefilterd worden. De rolgordijnen van VALO creëren altijd de gepaste sfeer, helemaal in lijn met de architectuur van het gebouw.

VALOCOMATE 3105
Design Roll1

Ontwerper: Comate

Comate is een actief en groeiend bedrijf gespeciali- seerd in engineering en design van nieuwe producten en machines. Dit dynamische team van ingenieurs en designers heeft één grote passie: samen met de klant dàt unieke product ontwerpen en ontwikkelen zodat het beter, innovatiever en geavanceerder is dan het huidige marktaanbod!

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.