Bar Partout 3

De veelzijdige (buiten)bars van Bar Partout in de KIOSK

Ontdek deze maand de signature bars van Bar Partout in de KIOSK voor heerlijke momenten in de tuin of aan het zwembad met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties.

Bar Partout 1

Bar Partout is het merk van ontwerper en creatieve ondernemer Sam De Munter. Sam heeft iets met bars en hospitality. Vanuit zijn ervaring in bar- en tuinbeleving kwam hij op het idee om deze twee werelden letterlijk dichter bij elkaar te brengen. Bar Partout zag het levenslicht in de zoektocht naar het ideale barmeubel voor een terras aan de rand van een zwembad. Sam verhuurde al bars via zijn bedrijf Café Rental, maar via het merk Bar Partout verkoopt hij ze nu ook.

Momenteel zijn er twee mobiele modellen te verkrijgen, telkens in twee kleuren en gekenmerkt door het gebruik van koper en messing. De moderne en veelzijdige ‘Bar kitchen’ waaraan het heerlijk babbelen en koken is, en een kleiner classy model, de ‘Poolboy’. Je Bar Partout personaliseren of volledig tailor-made maken? Dan kan ook! Sam denkt graag mee met zijn klanten om voor hen dé perfecte bar experience met vrienden, familie of in businesscontext te creëren. Zolang hij maar ontmoetingen kan creëren. Want die kleuren het leven, nu meer dan ooit. Bovendien zijn de bars volledig #madeinBelgium.

Voor de grafiek van de presentatie in de KIOSK werd Sam gekoppeld aan creatieve ondernemer, graficus én hospitality expert Thomas Baert. Met zijn studio SPECHEL ontwierp hij al de huisstijl van heel wat dranken en hospitality products, waaronder een aantal merken die hij zelf uit de grond stampte, zoals Mary White vodka en Blind Tiger gin. Een ideale match met Bar Partout dus.

Ontdek alle modellen en maatwerk op www.barpartout.be
Wil je een Bar Partout eerst eens testen? Scan de QR code aan de KIOSK en win een van de bars een weekend bij jou thuis!

In de KIOSK in centrum Kortrijk wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper.

Contact
Bar Partout
www.barpartout.be
Sam De Munter
info@barpartout.be
+32 497 77 12 73

SPECHEL
www.spechel.com
Thomas Baert
thomas@spechel.com
+32 476 21 93 48