Creapack 8

Creapack en KLB pakken je deze winter in!

Creapack biedt creatieve displays en oplossingen in karton.
KLB maakt kartonnen dozen voor een duurzaam en veilig transport.


Display- en verpakkingsproducent Creapack en KLB uit Wielsbeke presenteren al een aantal jaar hun producten en diensten tijdens de winterperiode in de KIOSK. Voor deze editie werden ze gekoppeld aan scenograaf en interieurontwerper Giovanni Maes van Stugio. Ze ontwikkelden een ‘gelaagde’ winterse etalage uit karton aansluitend bij de vele winterse taferelen die je in december in centrum Kortrijk kunt ontdekken.

Creapack 4

Creapack maakt opvallende displays, luxe verpakkingen en promo materiaal uit karton. Het is een zusterbedrijf van Kartonnage Lefevere-Beel (KLB), producent van industriële kartonnen verpakkingen. Creapack helpt haar klanten – voornamelijk Fast Moving Consumer Goods bedrijven – met het ontwerpen en produceren van originele en blitse displays, verpakkingen en promomateriaal. KLB biedt kartonnen dozen aan om producten de beste bescherming te bieden.

Het bedrijf zet sterk in op duurzaamheid. Het karton kan FSC® gecertificeerd aangeboden worden, afkomstig van hout uit een duurzaam beheerd bos. Na verbruik of promotie is het karton terug voor 100% recycleerbaar.

Wil je voor jouw merk, product of etalage gebruik maken van de diensten van Creapack, aarzel niet contact met hen op te nemen. Heb je nood aan transportdozen om uw producten veilig op bestemming te brengen, dan moet je bij KLB zijn.


Win een LIFESIZE display!
Raad jij hoeveel dozen in de KIOSK zitten? Trek een originele foto van de KIOSK, post die op instagram(stories) met de hashtag #happycardboard en volg & tag @creapack_nv en @klb_kartonnage.lefevere.beel met vermelding van het aantal dozen en maak kans op een ‘LIFESIZE’ display met foto naar keuze!

In de Kiosk in centrum Kortrijk wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper.


Creapack
+32 (0)56 60 91 09
info@creapack.be
www.creapack.be

KLB (Kartonnage Lefevere-Beel)
+32 (0)56 60 11 55
info@lefeverebeel.be

www.lefeverebeel.be

Stugio - Giovanni Maes
+32 499 33 19 18
hallo@stugio.be
www.stugio.be