Crea Pack 2

Crea Pack pakt de KIOSK in

Crea Pack uit Sint-Baafs-Vijve maakt displays in karton of kunststof die als creatieve eyecatcher door een waaier aan klanten ingezet worden. Crea Pack huist onder de vleugels van zusterbedrijf Kartonnage Lefevere-Beel (KLB).Dankzij deze bewuste strategie houden zij alle knowhow en technologie binnen handbereik om hun producten voor klanten op de mooist mogelijke manier te presenteren. Denk daarbij aan totaalprojecten waarbij ze zowel displays, verpakkingen, pancartes, affiches en tal van ander materiaal ontwikkelen als campagnemateriaal voor heel diverse klanten. Crea Pack verkent de grenzen van het technisch mogelijke via de succesvolle combinatie van rijke ervaring, voortdurende innovatie en doordachte investering in moderne machines. Goed voor ruim 20.000 m² van activiteit, inventiviteit en originaliteit!

Voor de presentatie werd er samengewerkt met Timmer Ateljé. Timmer Ateljé is een jong bedrijf dat frisse meubels en interieurontwerpen creëert en uitvoert met natuurlijke materialen. Naast interieur op maat brengen ze met hun 'play all day' lijn meubels en accessoires voor de kinder- of speelkamer in een minimalistisch en puur design.

In de Kiosk zorgden ze voor een speelse invulling door gebruik te maken van verschillende kleuren, kartonsoorten en productietechnieken van Crea Pack.

In de Kiosk in centrum Kortrijk wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper.

Crea Pack 1

Voor meer info neem contact op met:

Crea Pack
Chris Dhuyvetter
info@creapack.be
www.creapack.be
Driekoningenstraat 6
8710 Sint-Baafs-Vijve

Timmer Ateljé
info@timmeratelje.be
www.timmeratelje.be
+32 476 62 04 34
+32 473 73 03 69
Rekkemsestraat 258
8510 Marke (kortrijk)