BK6 oproep

BK6 oproep: creatief en solidair in tijden van corona

We zijn op zoek naar ideeën of acties om mensen via kunst of creativiteit aan te zetten tot meer solidariteit in Kortrijk en regio!

Welke projecten zoeken we?
Creatieve projecten die in deze moeilijke tijden kunnen zorgen voor meer sociale connectie in jouw buurt, met een doelgroep in een kwetsbare situatie, tussen generaties,… Je wilt dit project niet in je eentje uitvoeren, maar zoekt mensen of organisaties die dit samen met jou kunnen realiseren.

Wat kunnen we bieden?
BK6 heeft de ambitie om uit te groeien tot een open platform voor wie Kortrijk en regio wil veranderen via kunst en creativiteit. Met de steun van het Streekfonds West-Vlaanderen, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, kan BK6 een bijdrage van €500 per project voorzien voor 10 projecten.
We kunnen je niet alleen financieel ondersteunen maar je ook in contact brengen met mensen, organisaties, stadsdiensten of ondernemers die jouw project kunnen helpen realiseren. Verder verspreiden en versterken we je communicatie via onze kanalen.

Droom, denk en doe je vooral mee?
Laat ons weten wat jouw projectidee is en beantwoord kort enkele vragen via dit formulier.
Inspiratie nodig? Check onze Facebook pagina waar we dagelijks projecten posten die deze quarantaine tijden toch wat warmer maken.
Wil je meer uitleg om een projectvoorstel in te dienen? Mail ons op bk6@kortrijk.be.