2014m08d05 Euraqua Concept 0

A+

Bij de ontwikkeling van de unieke waterbeheeroplossing A+ is rekening gehouden met de behoeften, wensen en gewoonten van de gebruikers van waterontharders: eenvoudig te installeren, te beheren en te controleren. Dit resulteerde in een product dat er allesbehalve technisch uitziet. Bovendien combineert het de functies van verwante toestellen op een modulaire manier, zodat het steeds aan de veranderende behoeften van het gezin kan voldoen. Het resultaat is een geïntegreerd concept dat sterk verschilt van alle andere systemen op de markt.

Company: Euraqua

Euraqua Europe is lid van de Pollet Water Group (PWG). Deze internationale onderneming heeft meer dan 25 jaar ervaring in de productie en commercialisering van geïntegreerde oplossingen voor waterbeheer. Het brede spectrum omvat high-end producten voor toepassingen in zowel residentiële als commerciële omgevingen, waarbij technologie steeds gecombineerd wordt met gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.

Euraqua 0

Senior Designer: Johan Bonner

Johan Bonner studeerde Geïntegreerde productontwikkeling en marketing management. Hij werkte onder meer voor Samsonite en is lid van het ontwerpteam van Pars Pro Toto, een full-service ontwerpbureau, gespecialiseerd in de strategische begeleiding en uitvoering van innovatieprojecten. Leitmotiv is design thinking: een probleemoplossende houding met aandacht voor creativiteit, inlevingsvermogen en rationaliteit. Pars Pro Toto won verschillende prijzen, waaronder de Red Dot Award en Design Management Europe Award.

Senior designer Team parsprototo

Junior Designer: Wendy De Moor

Wendy De Moor (BE, °1975) behaalde haar doctoraat in de psychologie aan de Universiteit Gent. In 2013 richtte ze Foxtale op, een marketingonderzoeksbureau dat bedrijven toelaat om echt voordeel te halen uit customer design. Gesteund door een grondige wetenschappelijke achtergrond staat Wendy garant voor een diep inzicht in de eindgebruiker en een optimale implementatie van deze inzichten in het ontwerpproces, dit alles gedaan met een no-nonsense, can-do attitude.

Junior Designer Wendy De Moor Foxtale

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatietraject. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk ondernemingen de kans om onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam hun idee uit te werken tot een nieuw product of dienst.