1up 2020

1UP game design conference & expo

Met een conferentie voor gaming professionals en een Game Expo voor gamers van alle leeftijden, biedt 1UP voor elk wat wils!

1UP Conference is op maat gemaakt voor professionals uit de industrie, studenten en mensen die hun interesse in videogames naar een hoger niveau willen tillen. 1UP Conference biedt onderdak aan internationale sprekers die hun inzichten en expertise delen met het publiek. Er zijn verschillende workshops voor alle smaken en er is volop gelegenheid om te netwerken en uw bedrijf te laten groeien.

Na de conferentie nodigt 1UP de hele Belgische game-industrie uit voor de Belgian Game Awards. Deze award show is gecreëerd om de verwezenlijkingen van ons land te vieren en de ontwikkelaars te feliciteren met een goed uitgevoerde job. De awards zelf werden vervaardigd in het BUDA::lab.

1UP Expo is een gaming-tentoonstelling die gamers van alle leeftijden en niveaus verwelkomt. Je kan er de nieuwste games spelen, de wonderen van de Virtual Reality ontdekken, meedoen in de esportarena, zelf een aantal geweldige games scoren of tussen uw videogame-helden wandelen in het cosplay-dorp. Als mensen nieuwsgierig zijn naar hoe games worden gemaakt, kun je zelfs met de ontwikkelaars zelf praten of hen feedback geven over hun spel. Wie weet, kan uw input het maken in een spel. Wat 1UP zo bijzonder maakt, is de heilzame ervaring die het biedt: zodra je door onze deuren loopt, word je ondergedompeld in een videogamewereld vol wonderen en gaan de herinneringen die je creëert een leven lang mee!