Limen Visual creëert unieke, eigentijdse en interactieve visuele en lichtinstallaties als kunstinstallaties of voor bedrijven, productpresentaties, evenementen etc...

Door de kijker een echt unieke ervaring te geven zorgen we ervoor dat ze uw product, bedrijf of evenement zullen onthouden.

Op dit moment ligt mijn focus op projection mapping, kinect interactie en het combineren van fotografie met projectie.

Limen Visual is ongeveer 4 jaar geleden begonnen als een hobby project voor mij. Op negenjarige leeftijd ben ik begonnen met het volgen van animatiecursussen en op latere leeftijd enkele digitale lessen. Mijn interesse in computers, animatie, video en alles wat digitaal is, werd aangewakkerd en is nooit meer gestopt met groeien.

Op 15-jarige leeftijd, in 2010, begon ik te experimenteren met projection mapping, een vrij nieuwe techniek in die tijd. In de loop der jaren leerde ik tal van softwareprogramma's kennen en breidde ik mijn kennis over de digitale en audiovisuele technologieën en technieken uit.

Op 16-jarige leeftijd veranderde ik van school om een audiovisuele kunstopleiding te beginnen aan de 'stedelijke academie voor schone kunsten' in Brugge, België. Daar ontmoette ik Emiel Vancraeynest, met wie ik Limen Visual oprichtte. Emiel had ook een interesse in audiovisuele kunsten en samen staarden we VJ'en op evenementen.

Na de middelbare school kozen Emiel en ik allebei een ander pad en besloot ik Limen Visual alleen voort te zetten. In 2013 koos ik ervoor om niet verder te gaan met mijn hogere opleiding (digitale communicatietechnologieën) en werd ik ondernemer. Sindsdien werk ik als Limen Visual en heb ik mijn focus verlegd van VJ'en naar interactieve visuele installaties voor bedrijven.

* Cultureel Ambassadeur Roeselare

* Winnaar Young Innovation Award

* Nominé voor Urban Crafts- 2015 , door trendwolves en Hello Bank

* Bill Award Nominé

Limen Visual