Https cdn evbuc com images 645756049 222185115417 1 original

Workshop handgemaakte kerstballen

Ontdek onze workshop waar je zelf prachtige kerstballen kunt maken. Geen ervaring vereist, en alle benodigdheden zijn inbegrepen. Schrijf je nu in voor een creatieve avond vol gezelligheid en goed ouderwets handwerk!

Stap binnen in de betoverende wereld van Atelier V.V., waar creativiteit en ambacht samenkomen. Bij Atelier V.V. geloven we in de kunst van het handgemaakte, een passie die we koesteren in elk aspect van ons artistieke avontuur. Of het nu gaat om unieke kerstballen, prachtig behangpapier, letterpress prints, of sierpapier, elk stuk draagt het stempel van toewijding aan vakmanschap en schoonheid. We nemen je in deze workshop mee in de magie van het handgemaakte.

Meer info over Atelier V.V.: https://linktr.ee/ateliervv

We verven samen het Fabriano papier waarmee we de kerstballen maken. Dat doen we met huisgemaakte gouacheverf. Vervolgens stempelen we patronen met houten stempels op het geverfde papier. Tenslotte monteren we de kerstballen.

Het resultaat? 5 unieke kerstballen, doordrenkt met de warmte van de feestdagen en de tijdloze elegantie van met de hand gemaakte objecten. Stap binnen in onze workshop en ontdek zelf de geheimen achter deze betoverende kerstdecoraties.

Https cdn evbuc com images 645756049 222185115417 1 original